FER VIA


Els manuals Fer via d’Andana et prepararan per a obtindre els títols A1, A2, B1, B2, C1 i C2, tant si et presentes per la JQCV com si optes per l’EOI o les proves CIEACOVA. Disposes de tres manuals: un per als nivells A1/A2; un altre per al B1/B2 i el darrer per al C1/C2

Llibre Fer Via

Som la millor opció per aprendre valencià perquè...

Els manuals per preparar ales proves dela JQCV són un dos per un. Preparen dos nivells de valencià. Els alumnes podran preparar dos nivells oficials (A1 i A2; B1 i B2, i C1 i C2) amb un mateix llibre.

Hi trobaràs enllaços en línia. Als laterals del llibre hi ha enllaços a pàgines web de les institucions i entitats que treballen a favor de l’ensenyament del valencià. Et permetran ampliar coneixements i recursos d’aprenentatge gràcies a les TIC, de manera dinàmica, autònoma i divertida.

Tenen la visió d’una editorial valenciana, amb temes i textos valencians. Propostes d’excursions i viatges per a conéixer el país, amb activitats dedicades a descobrir totes les comarques valencianes. Activitats a partir de cançons i vídeos per a fer més agradable l’ensenyament.

Disposes d’un solucionari de totes les activitats, que pots descarregar gratuïtament en aquesta mateixa web.

Comptem amb un equip d’autors format per professors, tècnics lingüístics i escriptors que garanteix rigor, qualitat i innovació.

I, per si et sembla poc, recursos de vídeo. En cada tema disposes d’una tria d’enllaços a cançons, documentals, obres de teatre, entrevistes… penjats en línia.

Tens també a la teua disposició recursos d’àudio. Totes les activitats d’àudio es poden escoltar i descarregar en l’àrea d’estudiants d’aquesta web.

Et proporcionem Proves models, que et serviran d’autoavaluació dels continguts estudiats i de pràctica per als exàmens. En el solucionari trobaràs indicacions sobre com corregir i puntuar la prova per saber quin és el teu nivell.

Descarrega una unitat completa de Fer Via

Descarrega una lliçó
completa del nivell A1

DESCARREGAR A1

Descarrega una lliçó
completa del nivell B1

DESCARREGAR B1

Descarrega una lliçó
completa del nivell C1

DESCARREGAR C1

Necessitaràs un visor de documents PDF com Adobe® Reader o Foxit® PDF Reader.

Ja pots comprar els llibres de Fer Via!

Llibres Via ESO