Fem el reforç amb Trellat

Per a completar els nostres materials per a l’aprenentatge del valencià hem creat Trellat, dos quaderns de diferents nivells dissenyats per a repassar i reforçar els aspectes lingüístics essencials que cal conéixer per tindre un bon domini del valencià a l’ESO i el Batxillerat.


Estudiar la nostra llengua pot ser complicat quan els materials no captiven ni connecten amb la realitat dels estudiants. Si, a més, tenim en compte que cada estudiant necessita d’un ritme diferent per al seu aprenentatge, ens trobem amb materials genèrics d’aula que no serveixen per fer el reforç personalitzat d’un contingut que han d’assolir.

I per aquest motiu pensem que el reforç del valencià s’ha de fer amb Trellat.
ISBN Trellat 1: 978-84-19913-49-4
ISBN Trellat 2: 978-84-19913-50-0

Com funciona Trellat?

Els quaderns Trellat d'Andana estan dissenyats per facilitar un aprenentatge tant autònom com pràctic. Aquests materials didàctics són ideals per a reforçar els coneixements treballats a l’aula. Amb Trellat 1 i Trellat 2, pots començar des dels fonaments i avançar cap a una competència lingüística superior.
Cadascun dels nivells està estructurat en 12 lliçons dividides en els següents apartats:


Tastallibres

A partir de la lectura de fragments escollits d'obres de diversos gèneres literaris, no sols es millora la comprensió lectora, sinó que també s’incita a reflexionar sobre els diversos aspectes lingüístics i literaris del valencià.

Ortografia i gramàtica

Mitjançant una bateria d’activitats pràctiques i de tipologia diversa, es repassen els aspectes clau que cal dominar per tindre un bon nivell d’expressió oral i escrita en valencià. Les activitats van precedides d’una explicació teòrica breu i senzilla que, en ocasions, cal extraure dels exemples donats.

Lèxic i expressió escrita

Amb un enfocament molt visual, aquesta secció expandeix el vocabulari i ajuda a construir una base sòlida per a la comunicació efectiva. El lèxic i les expressions que aprenen els preparen per a un ús competent i segur de la llengua en diverses situacions comunicatives.

Els quaderns Trellat són més que simples materials de suport. Són una invitació a viure i gaudir del valencià a través d'un mètode que equilibra l'aprenentatge lingüístic amb la descoberta cultural, adaptant-se a diferents nivells i ritmes de treball.


El complement perfecte als llibres de VIA ESO i VIA OBERTA.

Programa una visita

Programa una visita amb el nostre equip comercial i descobreix com podem transformar junts l'ensenyament del valencià

Els docents us heu convertit en veritables integradors de cultures a les vostres aules, on estudiants nouvinguts no només aprenen valencià sinó que s'immergeixen i valoren la nostra rica cultura. Aprofita l’oportunitat per ser el puntal d'integració i respecte dins del teu centre. Amb el mètode VIA, el teu compromís fa possible que l'aula siga un reflex de la societat que volem: oberta, integradora i rica en diversitat.

Un equip que t'entén

L'equip didàctic que ha elaborat els manuals Via ESO i Via oberta està integrat per professionals en actiu de l’estudi i l’ensenyament de la Llengua i la Literatura.

Francesc Gisbert

Alcoi

Coordinador. Escriptor i professor de Llengua i Literatura a l’IES Serra de Mariola de Muro.

Soraya Bernabeu

Castalla

Professora de llengua i literatura a l'IES Fra Ignasi Barrachina d'Ibi

Rafael Medina

Catarroja

Professor de Llengua i Literatura a l’IES Enric Valor de Castalla

Esther Barber

Aielo de Malferit

Professora de Llengua i Literatura a l’IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola.

Santi Cervera

Alfarb

Professor de Llengua i Literatura a l’IES Marjana de Xiva.

Laura Barberà

Castelló de la Plana

Professora de Llengua i Literatura a l’IES L’Estació d’Ontinyent.

Ivan Carbonell

Cocentaina

Escriptor i professora l’Escola Oficial d’Idiomes i professor associat de la Universitat de València.

M. Jesús Francés Conejero

Banyeres de Mariola

Professora de Llengua i Literaturaa l’IES 8 de Març d’Alacant.

CONEIX TOT L'EQUIP

Som una editorial amb experiència, i 100% valenciana

Volem compartir amb tu la nostra experiència fent llibres i projectes educatius de qualitat. Som una editorial valenciana que des de fa 15 anys editem llibres des d'ací i amb el propòsit de crear lectors i intentar millorar el nostre futur.


Cada dia volem aprendre al teu costat, volem emocionar-nos amb tu amb els nous projectes i ens esforcem per compartir amb el públic lector i la comunitat docent els millors llibres.


Per a nosaltres el millor reconeixement a la nostra tasca és veure un lector amb un llibre nostre a les mans, no obstant això, hem rebut 16 premis a la nostra tasca editorial i hem editat més de 330 llibres.


I a més, també hem aconseguit un gran èxit en l'àmbit educatiu, amb projectes com els manuals de Fer via per preparar les proves de la JQCV i el projecte Via oberta per a llengua i literatura.